Έπαθε καθίζηση

4 Ιουλίου, 2016 18:41 Επιμέλεια: /

meteora dromos kathizisi (1)

Δεν κάνουμε την παρέμβαση ούτε για αντιπολιτευτικούς λόγους , ούτε για να δείξουμε ότι κάποιοι δεν έκαναν καλή δουλειά.

Το μεταφέρουμε ως ενημέρωση επειδή  πρέπει να γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο οδικό κύκλωμα Μετεώρων , κάτω από την Ιερά Μονή Ρουσάνου.

Ίσως το υπέδαφος , ίσως οι βροχές δημιούργησαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου και πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση μήπως από κάτω υπάρχει σαθρότητα του εδάφους και προκληθεί κάποιο ατύχημα , κυρίως σε βαριά οχήματα όπως τουριστικά λεωφορεία.

Είμαστε σίγουροι ότι η παρέμβαση μας θα φτάσει εκεί που πρέπει ( υπάρχουν ευήκοα ώτα )  και η αποκατάσταση θα είναι άμεση και γρήγορη…..

meteora dromos kathizisi (3) meteora dromos kathizisi (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.