Επαγγελματίες της Καλαμπάκας – Ελπίζουν στις εκπτώσεις που ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου

12 Ιουλίου, 2016 11:09 Επιμέλεια: /

mantaras ueologis_DCE

Μεγάλη είναι η πτώση των επισκεπτών ( Ελλήνων και Ξένων ) που καταφτάνουν πλέον στην Καλαμπάκα , μετά από τις εξελίξεις σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση της Χώρας.

Αυτό σε συνδυασμό με τους επί πλέον φόρους και την ανασφάλεια στην αγορά , δημιουργεί περεταίρω προβλήματα στην αγορά.
Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας κος Μαντάρας Θεολόγης ανέφερε ότι η πτώση στις αφίξεις τουριστών στην Καλαμπάκα και το Καστράκι είναι μεγάλη και η κατάσταση επιδεινώνεται. Οι αφίξεις Ρώσων , Γάλλων , Άγγλων και άλλων Ευρωπαίων είναι πολύ μειωμένες στην περιοχή  και αν συνεχιστεί έτσι ( κατά τον Πρόεδρο )  θα κλείσουν πολλά καταστήματα.

Μια αισιόδοξη νότα μέσα στην δυσμενή αυτή κατάσταση είναι οι εκπτωτική περίοδος που ξεκίνησε από χθες 11 Ιουλίου έως και τέλος Αυγούστου.

Μέσα σ’ αυτή την περίοδο οι επαγγελματίες ελπίζουν όχι μόνο να βγάλουν τα έξοδά τους αλλά να βγάλουν και την χασούρα που είχαν ή θα έχουν την υπόλοιπη χρονιά.

Έτσι μόνο θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους εργαζόμενους , στις οικογένειες , στους προμηθευτές αλλά και στο κράτος.

Πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο αφού δεν αλλάζει κάτι τόσο σημαντικό ώστε να αλλάξει το κλίμα.

Παρ’ όλα αυτά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία , οι Άνθρωποι ελπίζουν να υπάρξουν καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.