Επανεκλογή του Βασίλη Τζατζάκη στην Προεδρία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

12 Ιουνίου, 2016 09:41 Επιμέλεια: /

ktel

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε. για την εκλογή νέου Δ. Σ. της εταιρείας.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη μέσα σε κλίμα συναίνεσης μεταξύ των Μετόχων της εταιρείας οι οποίοι προσήλθαν και εξέλεξαν τα Μέλη της Διοίκησης για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος εκλέχτηκε ο Βασίλειος Τζατζάκης, Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Ρομπιές, Μέλη του Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι Αθανάσιος Ρομπιές, Νικόλαος Κανταρτζής και Βασίλειος Τσιακοβής.

Εκλέχθηκαν επίσης ο Δημήτριος Στάμος ως αναπληρωματικός Αντιπρόεδρος και ο Γεώργιος Στάμος ως αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ.

Πηγή : trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.