Επαναπροσδιορισμός

26 Μαΐου, 2015 07:55 Επιμέλεια: /

DSD_8030_DCE

Αναχωρώντας ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του για την Γερμανία ,  ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση  ομογενή από την περιοχή μας που δραστηριοποιείται πολιτικά και επαγγελματικά σε δήμο κοντά στο Βερολίνο , είχα αναρωτηθεί κατά πόσο είναι ορθό να επιμείνουμε σε ανάπτυξη σχέσεων του Δήμου Καλαμπάκας με δήμους της Γερμανίας  ή θα πρέπει να στραφούμε σε συνεργασίες  με δήμους της Ομόδοξης Ρωσίας ώστε να αναπτύξουμε  έτι περισσότερο τον προσκυνηματικό τουρισμό προς όφελος φυσικά  του τοπικού τουρισμού .

Και κάτι άλλο :  ένα ταξίδι δεν γίνεται για να διαπιστωθούν οι φιλικοί δεσμοί , τα φιλόξενα αισθήματα  ή ο φιλελληνισμός των δημάρχων του δήμου που γίνεται η επίσκεψη , αλλά για να ανιχνευθούν   πεδία  συνεργασιών   προτάσσοντας ασφαλώς  εκείνους τους τομείς για τους οποίους  υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον  όπως στην περίπτωσή μας ο προσκυνηματικός  τουρισμός καθώς οι Ρώσοι επιθυμούν σφόδρα να προσκυνήσουν  το μοναστικό κέντρο της Μετεωρίτικης  αγίας λιθοπόλεως  .

Λοιπόν , ας  τα δούμε όλα αυτά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι που θα βοηθήσει  ουσιαστικότερα την περιοχή  μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.