ΕΠΑΛ Καλαμπάκας – Με αναμνήσεις ζωής επέστρεψαν από την πενθήμερη εκδρομή τους

10 Απριλίου, 2016 14:14 Επιμέλεια: /

12_DCE

Η Γ΄ Λυκείου μένει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη των μαθητών και ένας λόγος απ΄ τους πολλούς είναι ότι συνδέεται με την πολυήμερη εκδρομή που σηματοδοτεί το σύνολο της μαθητικής περιόδου στη ζωή τους .

Όλα από τα μαθητικά χρόνια συμπυκνωμένα στις πέντε μέρες της εκδρομής αφήνοντας γλυκιά ανάμνηση που καθώς η ζωή προχωρά αμείλικτα στο μέλλοντα χρόνο λαμβάνει διαστάσεις ζωής που ακολουθούν πιστά τον κάθε μαθητή .

Όλα αυτά λίγο πολύ συνέβησαν και στους μαθητές της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας που συμμετείχαν στην πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου μέχρι και τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Προορισμός των μαθητών και των συνοδών τους το Βελιγράδι, η Βουδαπέστη και η Βιέννη.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους πέρασαν φανταστικά όλες τις ημέρες και σίγουρα αυτή η εκδρομή θα τους συνοδεύει όταν αναπολούν , μετά από χρόνια , τα ανέμελα μαθητικά χρόνια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.