ΕΠΑΛ Καλαμπάκας – Μαθησιακή κινητικότητα εκπαιδευτικού προσωπικού στο Ελσίνκι της Φινλανδίας

15 Μαρτίου, 2016 12:39 Επιμέλεια: /

123_DCE

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus +, «Μαθησιακή κινητικότητα προσωπικού σχολικής εκπαίδευσης ΚΑ1», πραγματοποιήθηκε μαθησιακή κινητικότητα εκπαιδευτικού προσωπικού στο Ελσίνκι της Φινλανδίας από 28 Φεβρουαρίου 2016 έως 4 Μαρτίου 2016, για την παρακολούθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Future Learning with iPads and Tablets». Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον φινλανδικό οργανισμό FAIDD σε συνεργασία με τον αυστριακό οργανισμό Atempo και το παρακολούθησαν οι καθηγητές του σχολείου μας Καραπέτσας Κων/νος, Γιώτη Ιωάννα και Τσουρλή Ειρήνη.
Η δραστηριότητα επιμόρφωσης αφορούσε τη χρήση και αξιοποίηση φορητών συσκευών (tablets) στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δεξιότητες χρήσης και αξιοποίησης των tablets στη διδασκαλία και να εξοικειωθούν με τη δημιουργική χρήση των κινητών συσκευών ως εργαλεία μάθησης, τη δημοσίευση περιεχομένου, τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες, τη δημιουργική μάθηση (Learning by doing). Περιλάμβανε διάφορες πρακτικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές τεχνικές, καινοτόμες μεθόδους και υποστήριζε μια νέα κουλτούρα μάθησης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.