Το πρόγραμμα – Εορτάζει το παρεκκλήσι της Αναλήψεως στην Καλαμπάκα αλλά !!!

8 Ιουνίου, 2016 08:50 Επιμέλεια: /

vlcsnap-2016-06-08-08h20m30s319_DCE

Εορτάζει αύριο το παρεκκλήσι της Αναλήψεως στην Καλαμπάκα που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά των Μετεώρων.

Το παρεκκλήσι φέτος θα είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουν οι Καλαμπακιώτες καθ’  ότι έχει πλέον ανακαινιστεί πλήρως.

Όμως θα πρέπει αυτοί που μερίμνησαν ( εργολάβος)  για τον καθαρισμό και την διάνοιξη του χώρου μετά τις εργασίες ανακαίνισης,  καλό είναι να καθαρίσουν την περιοχή από υλικά , σκεύη , παλέτες κ.λ.π. που χρησιμοποιήθηκαν και εγκαταλείφτηκαν μέσα στα δένδρα νότια του παρεκκλησίου.

Δεν είναι σωστό να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το ¨χαλί ¨ , αλλά να τα απομακρύνουμε.

Το πρόγραμμα 

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο της Αναλήψεως, στο οποίο γίνεται ολοκληρωτική ανακαίνιση.

Την παραμονή, Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 6:30 μ.μ., • στην τελευταία Πασχάλιο ακολουθία, θα ακουστούν τα τελευταία «Χριστός Ανέστη» και θα ακολουθήσει • Αγιασμός για το καινούργιο οικοδόμημα του παρεκκλησίου της Αναλήψεως. • Κατόπιν θα τελεστεί ο Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και

vlcsnap-2016-06-08-08h17m40s333_DCE vlcsnap-2016-06-08-08h18m02s889_DCE

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.