Εορτάζει και πανηγυρίζει το εξωκλήσι Αγίου Δημητρίου Μυροβλύτου στη Θεόπετρα και ο Ι.Ν. στη Διάβα

24 Οκτωβρίου, 2016 09:50 Επιμέλεια: /

agios_dimitrios

Αρκετές οι εορτές στις 26 Οκτωβρίου ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στη περιοχή μας .

Στη Θεόπετρα εορτάζει το εξωκλήσι Αγίου Δημητρίου Μυροβλύτου. Τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 5 θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας Εσπερινός ενώ την Τετάρτη ημέρα της εορτής στις 7.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Θεία Λειτουργία ενώ μετά θα μοιραστεί και η παραδοσιακή φασολάδα.

Τη Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί ο Μέγας Εσπερινός μετ” Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Διάβας. Θα ομιλήσει ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης.

Το πρωί της Τετάρτης θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.