Εκδηλώσεις στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Βασιλική – Αιφνίδιος Θάνατος κατοίκου απέτρεψε την εμφάνιση των χορευτικών

16 Μαΐου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

basiliki agios nikolaos 2_DCE

Σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Βασιλική.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα μοιραστεί παραδοσιακά φαγητό (προβατίνα με μανέστρα). Τα χορευτικά του Συλλόγου δεν θα εμφανιστούν λόγου αιφνίδιου θανάτου κατοίκου του χωριού.

Αρωγοί της εκδήλωσης, πέρα των δημοτών, είναι το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ο Δήμος Καλαμπάκας, η Τοπική Κοινότητα Βασιλικής και ο Ε Μ Ο Βασιλικής.

Η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βασιλικ1

Κολώνα Βάϊα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.