Έντονες διαμαρτυρίες

11 Ιανουαρίου, 2017 18:28 Επιμέλεια: /

dsc_9869

Σοβαρές ήταν οι σημερινές καταγγελίες στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Σταγών , προς την Δημοτική Αρχή περί μη έγκυρης αντίδρασης στον καθαρισμό δρόμων από την σφοδρή χιονόπτωση.

Πολλοί Δημότες από την πόλη αλλά και τα γύρω χωριά αξίωσαν την άμεση παρέμβαση  του Δήμου με μηχανήματα για την ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης απάντησε στις διαμαρτυρίες λέγοντας ότι ο Δήμος έπραξε τα δέοντα και από το πρωί με μηχανήματα εκχιονισμού και αλατιέρες αλωνίζει την περιοχή και προσπαθεί να διανοίξει τους δρόμους. Το χιόνι όπως είπε , είναι τόσο πολύ και είναι Ανθρωπίνως αδύνατον όλα τα προβλήματα να εξαλειφτούν μονομιάς. Τέλος ανέφερε ότι ο Δήμος προμηθεύτηκε με αλάτι και κάλεσε όσους ιδιώτες διαθέτουν μηχανήματα και  επιθυμούν να δουλέψουν για τον εκχιονισμό να επικοινωνίσουν μαζί του και θα πληρωθούν από τον Δήμο για τις εργασίες που θα προσφέρουν.

Δριμεία ήταν και η κριτική του πρώην Δημάρχου κου Σακελλαρίου που κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή για ανικανότητα , προχειρότητα και μηδενική οργάνωση.

Πάντως η άποψή μου είναι ότι πρέπει να έχουμε και λίγη υπομονή γιατί δεν είναι δυνατόν το χιόνι να φύγει μονομιάς …μακάρι να γινόταν !!!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.