Έντονες διαμαρτυρίες από γονείς και δασκάλους για την κατάσταση που βρίσκεται η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου

18 Ιανουαρίου, 2017 09:33 Επιμέλεια: /

DSCF9248

Αρκετά τηλεφωνήματα γονέων αλλά και εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου δεχθήκαμε σήμερα στο stagonnews .

Όλοι τους διαμαρτυρόταν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αυλή του σχολείου καθώς το χιόνι είναι αρκετό με τα παιδιά να δυσκολεύονται να εισέλθουν στο εσωτερικό.

Όπως μας τόνισαν οι εκπαιδευτικοί από νωρίς το πρωί περιμένουν μηχάνημα να καθαρίσει το σχολείο αλλά ακόμη είναι άφαντο.

Ο πρόεδρος του Καστρακίου κ. Περικλής Γιάννης υπογράμμισε πως από το Σάββατο ζητώ να μου δώσουν το κλειδί για να μπορέσω να βάλω μηχάνημα στην αυλή αλλά κανείς δεν μου έδωσε αλλά ούτε με ενόχλησε κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΚΟΣΤΑΣ

    Οι εκπαιδευτικοί που επί ένα μήνα σχεδόν απολαμβάνουνε τις παρατεταμένες διακοπές λόγω Χριστουγέννων & κακοκαιρίας δε μπορούσανε απλά να δημιουργήσουνε ένα διάδρομο για την ομαλή πρόσβαση των μαθητών?Είναι εκτός καθηκόντων μάλλον..7 εκπαιδευτικοί από 1 μέτρο να καθάριζε ο καθένας λυνότανε το θέμα…ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.