Εντυπωσιασμένος από τα έργα στο Μουσείο Τσιτσάνη, ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος

12 Ιουνίου, 2016 15:03 Επιμέλεια: /

petsalnikos

Εντυπωσιασμένος από τα σχεδόν ολοκληρωμένα έργα στο Μουσείο Τσιτσάνη, ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ξενάγησε τον κ. Πετσάλνικο στις εργασίες στον χώρο των παλιών φυλακών, συμβολή στην παραχώρηση των οποίων στον Δήμο είχε ως υπουργός Δικαιοσύνης. Επίσης, κατά τη θητεία του είχαν ξεκινήσει οι πρώτες εργασίες για τις νέες φυλακές, στη θέση «Μπαλκούρα».
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην ουσία και τους στόχους του Μουσείου Τσιτσάνη, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής μέχρι το Κουρσούμ Τζαμί και τον Ληθαίο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων εξήγησε ότι το Μουσείο αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση για την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας και την ανάδειξη των στοιχείων του λαϊκού μας τραγουδιού.
Ο κ. Πετσάλνικος βρέθηκε στα Τρίκαλα με την ευκαιρία της έκθεσης με τίτλο

«Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», την οποία εγκαινίασε.
Στον χώρο του Μουσείου βρέθηκαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Γ. Σπαθής, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων κ. Χρ. Μαγκούφης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΔΗΣΟ, αρχιτέκτονας κ. Σωτ. Μπλέτσας, ο οποίος, με αυτή του την ιδιότητα εκθείασε το έργο που έχει γίνει.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.