Εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» στη γειτονική Καρδίτσα

19 Ιουνίου, 2015 12:14 Επιμέλεια: /

- P6140067_DCE

Εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας στη γειτονική Καρδίτσα την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα η αντιπροσωπευτική Χορευτική Ομάδα της Καλαμπάκας είχε προσκληθεί να δώσει μια παράσταση στην γειτονική πόλη της Καρδίτσας από την Λαογραφική εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας» στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων 32ο πολιτιστικό αντάμωμα 12-14 Ιουνίου 2015. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας ώρα 11:00-13.30. Στη συνέχεια, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, στο κοσμικό κέντρο «ΚΕΝΤΙΑ», με γεύμα φιλοξενίας για όλα τα μέλη των συμμετεχόντων χορευτικών ομάδων, καθώς και χορευτών και φίλων του συλλόγου «Νικόλαος Πλαστήρας».
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τέσσερες πολιτιστικοί σύλλογοι ως δυναμικές-αντιπροσωπευτικές χορευτικές ομάδες από τις τέσσερες περιφέρειες της Θεσσαλίας. 1. Λαογραφική εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας» που ήταν και η διοργανώτρια αρχή, 2. Ο Χορευτικός Όμιλος «ΜΕΤΕΩΡΑ» Δήμου Καλαμπάκας από την περιφέρεια των Τρικάλων, 3. Το Ελληνικό κέντρο λαογραφικών μελετών (ΕΛΚΕΛΑΜ) από την περιφέρεια Λάρισας, 4. Ο πολιτιστικός Σύλλογος Αγριάς-Δράκειας «Ο Άγιος Γεώργιος» από την περιφέρεια Μαγνησίας.
Το πρόγραμμα και την σκηνική παρουσία επιμελήθηκε ο έμπειρος καθηγητής ελληνικών χορών και πανεπιστημιακός δάσκαλος Γιάννης Δήμας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμπακιώτικη αντιπροσωπευτική μας Χορευτική ομάδα εντυπωσίασε και ξεχώρισε για άλλη μια φορά για την ζωντάνια και την αυθεντικότητα της!.
Το 32ο πολιτιστικό αντάμωμα έκλεισε με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες από τον πρόεδρο της Λαογραφικής εταιρείας Μουσικών και Χορευτικών μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας» κ. Γιάννη Καρβούνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.