Εντυπωσιακό !!

3 Ιουλίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

Nicolas-Maduro_DCE

Αναμφίβολα εντυπωσιακό και συνάμα αποκαλυπτικό το μήνυμα του προέδρου της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο προς τον Ελληνικό λαό ότι οι Βραζιλιάνοι  έτρωγαν  ζωοτροφές για να καταφέρουν να ξεπεράσουν την δική τους κρίση  κάτι που σίγουρα προκαλεί σοκ αν καθίσει κανένας και το καλοσκεφτεί λαμβάνοντας υπ΄ όψη φυσικά την Ελληνική  κοινωνική  πραγματικότητα  και το βιοτικό της επίπεδο .

Βέβαια και στην μεγάλη πείνα της κατοχής οι παππούδες μας   για να επιβιώσουν ξέραιναν και άλεθαν αγριάδα για αλεύρι αλλά  η τότε  κοινωνία δεν είχε γνωρίσει την σημερινή καλοπέραση όπου ο καθένας από εμάς θέλει να κάνει τρείς φορές μπάνιο τη μέρα , να τρώει δύο διαφορετικά φαγητά μεσημέρι – βράδυ,  να φοράει ακριβές κολόνιες , Γκούτσι και Αρμάνι ρούχα  και να θεωρεί δεδομένο ότι οι θεσμοί και οι δανειστές είναι υποχρεωμένοι να μας παρέχουν ρευστότητα και επιδοτήσεις ώστε να μην δουλεύουμε  , να μην παράγουμε , να φιλοσοφούμε γενικώς κάτω από τα παχιά ισκιάδια των τσιπουράδικων και να γενικώς να κάνουμε τους τζάμπα μάγκες .

Δεν ξέρω αν μιλάμε για ίδια πράγματα καθώς οι νεοέλληνες θέλουμε πολλά λεφτά , καθόλου δουλειά  , πολιτική ανάλυση ανακατεμένη με το εθνικό σπόρ ,  την κοινωνική κριτική και γενικώς ραχάτι .

Αν το αντέχουμε ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Βραζιλιάνων !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.