Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”

1 Μαρτίου, 2016 15:44 Επιμέλεια: /

1_DCE

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση  του αγροτουρισμού του Νομού, συμμετείχε στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”, που διεξήχθη από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

 

Ειδική ενότητα της φετινής διοργάνωσης ήταν η CHEESE n’ WINE στο περίπτερο 8, στην οποία συμμετείχε και το Επιμελητήριο Τρικάλων με περίπτερο 30 τ.μ..  Για πρώτη φορά, παρευρέθηκαν οι δυο κλάδοι, τυρί και κρασί, στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί τυριού και κρασιού, δύο  χαρακτηριστικών δυναμικών ελληνικών προϊόντων, παρουσίασαν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο γευσιγνωσίας. Την ίδια στιγμή, μέσα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις, είχαν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα προϊόντα τους και τις γεύσεις τους, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις που ενδέχεται να λειτουργήσουν ως εργαλεία πώλησης για τη μετέπειτα προώθηση των προϊόντων τους.

 

Οι επιχειρήσεις ΒΙΟΣΑΛ Ε.Π.Ε. – Βιομηχανία Τυποποιημένων Σαλατών, ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. – Τυροκομικά Διβάνης, ΠΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Αμάραντος Τυροκομικά Προϊόντα, ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε. – Οίνοι, Αποστάγματα και ΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – Οίνοι, Αποστάγματα,  συμμετείχαν στο συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, όχι μόνο εκθέτοντας τα προϊόντας τους αλλά πραγματοποιώντας και γευσιγνωσία σε επιχειρηματίες χονδρικής και λιανικής πώλησης. Τους δόθηκε η δυνατότητα μέσω της διοργάνωσης αυτής, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιλεγμένους ξένους επισκέπτες (Hosted Buyers) από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι αποτελούν δυνητικούς αγοραστές των εν λόγω προϊόντων. Τα ραντεβού των εκθετών με τους προσκεκλημένους ξένους επισκέπτες είχαν προκαθοριστεί ηλεκτρονικά και πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο, δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις των προϊόντων των τοπικών μας επιχειρήσεων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.