Εντυπωσιακή η παρουσία της ΠΕΤΡΑΝΗΣ Ι. ΑΒΕΕ στη Δ.Ε.Θ. 2016

21 Σεπτεμβρίου, 2016 18:19 Επιμέλεια: /

logotipo-petranis

Η εταίρια ΠΕΤΡΑΝΗΣ Ι. ΑΒΕΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που διεξήχθη από 10/9 εως 18/9 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της ΠΕΤΡΑΝΗΣ προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ΠΕΤΡΑΝΗΣ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει πολλά από τα προιόντα που διαθέτει. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προιόντων της ΠΕΤΡΑΝΗΣ, όπως πλακάκια, είδη υγιεινής, κουφώματα αλουμινίου και PVC, κάγκελα, πόρτες εσωτερικές, ντουλάπες,  κουζίνες και φυσικά για τη μεγάλη μας συλλογή σε Ταπετσαρίες Τοίχου.

Η Διεύθυνση

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.