Ενθουσίασε ο Βάσκος – Πραγματοποίησε ποδηλάταδα με μαθητές στη Καλαμπάκα

16 Μαΐου, 2017 11:16 Επιμέλεια: /

DSD_9193_DCE

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο βρέθηκε σήμερα ο Πρωταθλητής Ελλάδας της αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου Στέλιος Βάσκος.

Η μαθητές υποδέχτηκε το θρύλο της ποδηλασίας με μεγάλο ενθουσιασμό μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ο Στέλιος μίλησε στους μαθητές για όσα έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα με το ποδήλατό του ενώ παράλληλα προβάλλονταν και βίντεο από τους αγώνες του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα που επρόκειτο να πραγματοποιήσει για φιλανθρωπικό σκοπό και αφορά τον γύρω της Ευρώπης.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με μια ποδηλατάδα στο κέντρο της Καλαμπάκας με τους μαθητές να τον απολαμβάνουν κάνοντας ποδήλατο δίπλα στο Στέλιο.

Άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας φρόντισαν έτσι ώστε η ποδηλατάδα να γίνει με ασφάλεια ρυθμίζοντας την κυκλοφορία στους δρόμους από όπου πέρασαν τα παιδιά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.