Ενταντικές προετοιμασίες για την 1η Γιορτή Μανιταριού 2-3-4 Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα

28 Σεπτεμβρίου, 2015 18:02 Επιμέλεια: /

DSC_1782

Ενταντικές είναι οι προετοιμασίες για την 1η Γιορτή Μανιταριού 2-3-4 Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Οι διοργανωτές περιμένουν πολύ κόσμο αυτό το τριήμερο και για αυτό αυξάνουν τις προσπάθειές τους για μια επιτυχημένη γιορτή, που θα την κατοχυρώσει ως ένα μόνιμο θεσμό στην περιοχή.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ξένες αντιπροσωπείες, τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες που θα εκθέσουν τα έργα της μανιταροτέχνης τους, ενώ η συλλογή άγριων μανιταριών, που θα προσφερθούν δωρεάν με τη μορφή διαφόρων εδεσμάτων, θα κορυφωθεί αυτήν την εβδομάδα. Ήδη έφτασαν τα πρώτα μανιτάρια στο Μουσείο, από όπου και οι φωτογραφίες.

Οι άνθρωποι του Μουσείου αλλά και οι Μανιταροφιλικές οργανώσεις Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας όπως και οι Μανιταρόφιλοι Ελλάδας που στηρίζουν την εκδήλωση, καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στη Γιορτή υποσχόμενοι μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Να είστε όλοι εκεί!

Συνημμένα ακολουθεί το πρόγραμμα και οι φωτογραφίες.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.