Εντάχθηκαν 10 εκατ. ευρώ για νέα έργα συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θεσσαλίας

5 Ιανουαρίου, 2016 17:49 Επιμέλεια: /

AGORASTOS-XARITSIS

Πέντε νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ για συντηρήσεις, αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Οικονομίας κ Αλέξης Χαρίτσης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Τα έργα αυτά αφορούν το σύνολο του δικτύου των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας, με ισόποση κατανομή, και έχουν σαν στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε σημεία που χρίζουν παρέμβασης.

 

Ο κ. Κώστας Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο υφυπουργό και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των εν λόγω έργων: «Το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας που βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της αιρετής Περιφέρειας ξεπερνά τα 5.500 χιλιόμετρα σε μήκος. Μεγάλο του ποσοστό αφορά ορεινό δίκτυο το οποίο επιβαρύνεται από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις, καθιζήσεις κ.α. Επίσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποχιονισμούς, φθορές από τη χρήση, το κόστος του ηλεκτροφωτισμού και τη σήμανση. Παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουμε μέσω του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προσπαθούμε με σχέδιο και προγραμματισμό να βελτιώσουμε την ασφάλεια των μετακινήσεων και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων».

 

Παράλληλα όπως έγινε ακόμα γνωστό το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έκλεισε θετικά χωρίς να απενταχθεί κανένα έργο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.