Ένωση Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Ν. Τρικάλων – Συναντήσεις για την παράνομη μετανάστευση στο Νομό

15 Οκτωβρίου, 2015 12:31 Επιμέλεια: /

mt_1

Σήμερα, 14-10-2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Γραβάνη Αθανάσιο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης του Νομού μας ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση σε μεθοδολογίες και δυνατότητες ανέλιξης των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού της Ένωσης.
Μέσα σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και εποικοδομητικού διαλόγου τέθηκαν προβληματισμοί σε σχέση με το εργασιακό αντικείμενο και δόθηκαν διευκρινήσεις ,τόσο για την επίτευξη των στόχων όσο και για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης.
Εν κατακλείδι ευελπιστούμε σε μελλοντική άριστη και άρτια συνεργασία και στην πραγμάτωση σχετικών ενεργειών αμφοτέρων, με κατεύθυνση προς το κοινό όφελος και την προστασία του πολίτη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.