Ένοπλη ληστεία σήμερα στην Καλαμπάκα – Συνελήφθη ο δράστης

26 Ιουλίου, 2015 23:58 Επιμέλεια: /

periptero

Ήταν 2.20 το μεσημέρι σήμερα όταν ένας 30χρονος ζήτησε από κοπέλα που εργαζόταν σε περίπτερο στην οδό Πίνδου Καλαμπάκας , υπό την απειλή πιστολιού , να τον παραδώσει όλα τα χρήματα.

Ο δράστης πήρε 300 ευρώ , τσιγάρα και άλλα είδη και διέφυγε πεζός προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμπάκας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Καλαμπάκας όπου Άνδρες της ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την εξεύρεση και σύλληψη του δράστη.

Η πωλήτρια βοήθησε πολύ με την λεπτομερή περιγραφή του δράστη και την εξιστόρηση των γεγονότων και έδωσε την δυνατότητα στους αστυνομικούς να καταλάβουν πως διέφυγε ο δράστης και να συλληφθεί λίγο σε χωριό της Καρδίτσας.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης διέφυγε με το τρένο αφού έκρυψε τα ρούχα και τι πιστόλι.

Μεταφέρθηκε στην Καλαμπάκα όπου υπέδειξε κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό το σημείο που είχε αφήσει όπλο και ρούχα.

Εκεί βρέθηκαν και τα κλεμμένα χρήματα και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.

Τελικά απεδείχθη ότι ο δράστης ήταν από την Καρδίτσα ( 30 χρονών περίπου ) και το πιστόλι ήταν ψεύτικο , γεγονός δεν μειώνει την βαρύτητα του αδικήματος του δράστη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας που παρ’ ότι το έμψυχο δυναμικό είναι περιορισμένο , κατορθώνουν να κρατάνε ψηλά την ετοιμότητά τους και την αποτελεσματικότητα κατά της παραβατικότητας και για όφελος του πολίτη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.