Ενωμένοι στην τρομοκρατία

14 Νοεμβρίου, 2015 08:26 Επιμέλεια: /

87D0C54417414B25C1629309F80BE896

Το χθεσινοβραδινό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι δεν είναι  ένα  ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα σε μια  Ευρωπαϊκή χώρα . Είναι μια βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας και του δυτικού πολιτισμού . Η απάντηση δεν μπορεί να είναι μεμονωμένη από την χώρα που υπέστη την τρομοκρατική επίθεση . Είναι η ώρα η Ε.Ε να δώσει την συλλογική της  απάντηση  απέναντι  στην οργανωμένη  τρομοκρατία αλλά  και να αλλάξει ρότα σε θέματα ασφάλειας και ελέγχου .

Ακόμα και  οι πολιτικές  απέναντι στο φαινόμενο  των ορδών  των  μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να πάμε σε σκληρές πλην όμως επιβεβλημένες ενέργειες . Όχι , η Ευρώπη δεν μπορεί να αποτελεί την γη της επαγγελίας για τον κάθε κατατρεγμένο του κόσμου . Η Ευρώπη οφείλει να αυτοπροστατευθεί  και αυτό θα το πετύχει μόνο αν ξεφύγουμε από το δήθεν και πάμε στα πρέπει .

Όσο για την Ελλάδα , ας καταλάβουν οι  σημερινοί  κυβερνώντες  ότι οφείλουν αν προστατεύσουν  την ασφάλεια  και την εθνική υπόσταση της χώρας !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.