Ενωμένοι οι Κτηνοτρόφοι της Βλαχάβας – Συζήτησαν θέματα που τους αφορούν και διασκέδασαν συνάμα

14 Μαρτίου, 2017 11:55 Επιμέλεια: /

blaxaba dasos diekdikisi (2)

Πραγματοποιήθηκε στην Βλαχάβα , μια μεγάλη συνάντηση  με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου των Κτηνοτρόφων της Τ.Κ. Βλαχάβας με σκοπό να συζητήσουν τα όποια προβλήματα τους απασχολούν,  και συγχρόνως πέρασαν μια ωραία βραδιά με ζωντανή μουσική και  με σφάγια που πρόσφεραν οι κτηνοτρόφοι.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το καυτό θέμα  ‘λιβάδι Κρανιάς’  3.500 στρεμμάτων που κατέχει νόμιμα η Βλαχάβα ( κατά τους Βλαχαβιώτες )  επί 60 χρόνια και τώρα η Μονή της Αγίας Τριάδας Μετεώρων το διεκδικεί δικαστικά για να της παραχωρηθεί.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να υπογράψουν όλοι απανταχού οι Βλαχαβιώτες διαμαρτυρόμενοι κατά της Μονής , δεσμευόμενοι ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Για το συγκεκριμένο θέμα η στήλη μας  είχε ασχοληθεί με ολοκληρωμένο ρεπορτάζ.

blaxaba dasos diekdikisi (3) blaxaba dasos diekdikisi (4) blaxaba dasos diekdikisi (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.