Ενοχλημένος ;

14 Ιουλίου, 2014 07:56 Επιμέλεια: /

sxolio (1)_DCE

Σφόδρα ενοχλημένος , σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες , φέρεται να είναι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Σινάνης τόσο με τον κ. Σακελλαρίου , όσο και με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βύρωνα Μπουτίνα .
Στον μεν σημερινό δήμαρχο καταλογίζει ευθύνες ότι ουσιαστικά μετά τις εκλογές η δημοτική αρχή εγκατέλειψε τον δήμο , τον δε επικεφαλής της αντιπολίτευσης ότι δεν ασκεί τον θεσμικό του ρόλο .
Ωστόσο πέραν αυτού και βάση των δικών του πληροφοριών ο κ. Σινάνης φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και για κάποιες συμπεριφορές αναφορικά με αποφάσεις που αφορούν την οικονομική διαχείριση στο μεσοδιάστημα και μέχρι την παράδοση – παραλαβή .
Εμείς δεν ξέρουμε τα γιατί και τα πως αλλά τονίζουμε πως καλό είναι όλα να κινούνται στο φως της ημέρας για να μην φτάσουμε πάλι στο σημείο που όταν ο σημερινός δήμαρχος αναλάμβανε την εξουσία , έδειχνε σε κάποιους πρώην δημάρχους τον Εισαγγελέα , μένοντας εν τέλει στα λόγια ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.