Ενισχύεται άμεσα η σιδηροδρομική σύνδεση ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα

4 Οκτωβρίου, 2016 17:29 Επιμέλεια: /

stathmos ose

Σε συνέχεια της κοινοβουλευτικής παρέμβασης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης των δρομολογίων του τρένου ανάμεσα σε Καλαμπάκα και Θεσσαλονίκη, η διοίκηση του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποδέχτηκαν τις προτεινόμενες δρομολογιακές ρυθμίσεις, οι οποίες αναδείχθηκαν από τους Συλλόγους Φίλων Σιδηροδρόμων Τρικάλων και Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει αφενός από την απάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην αναφορά υπ. αριθμ. 2895/5.9.2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζεται ότι «από πλευράς ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι δυνατή η επέκταση του δρομολογίου 2599/3590 μέχρι το σταθμό Παλαιοφαρσάλου, έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται πέραν Παλαιοφαρσάλου προς και από Καλαμπάκα με το τοπικό δρομολόγιο 887/888, προκειμένου να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των μετακινήσεων του επιβατικού κοινού της Δυτικής Θεσσαλίας». Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, απαντώντας στην ίδια αναφορά επισημαίνει ότι «από την εξέταση του αιτήματος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, προέκυψε ότι η προτεινόμενη δρομολογιακή ρύθμιση είναι εφικτή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στο πλαίσιο αυτό την ικανοποίησή του για την επιτάχυνση των προσπαθειών ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα το επιβατικό κοινό της Καλαμπάκας, ενώ τονίζει ότι η βελτίωση των σιδηροδρομικών μεταφορών μπορεί να συμβάλλει συνολικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.