Ενημερωτική Συνάντηση Δικτύωσης Τοπικών Φορέων και Επιχειρήσεων

21 Ιουνίου, 2015 08:22 Επιμέλεια: /

97981

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της δράσης «Δημιουργία δικτύου τοπικών φορέων επιχειρηματικότητας» της πράξης «Πρωτοβουλία για την υποστήριξη της Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας – Θυρίδες Επιχειρηματικότητας», διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων στα τοπικά προϊόντα, τουρισμό και πολιτισμό, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Καρδίτσα, Ηρ. Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος).
Στη συνάντηση, θα διερευνηθούν οι δυνατότητες δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, η δημιουργία τοπικών συμμαχιών, η σύναψη τοπικών συμφώνων συνεργασίας για την προώθηση στην απασχόληση των ωφελουμένων και η μόχλευση πόρων και δυνάμεων για την παραγωγή πολλαπλών και μετρήσιμων αποτελεσμάτων στη στήριξη, συμβουλευτική και προώθηση στην Απασχόληση της ομάδας στόχου.
Το πρόγραμμα «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ, περιλαμβάνει ένα πλέγμα επιδοτούμενων δράσεων που αφορούν την επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, επιμόρφωση, κατάρτιση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη με σκοπό την επαγγελματική δραστηριοποίηση και ένταξη στην αγορά εργασίας 80 ωφελουμένων, στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της παραγωγής τοπικών προϊόντων και της αγροδιατροφής.

Την πράξη υλοποιεί η Α.Σ. «Δίκτυο Υποστήριξης της Τοπικής Ανάπτυξης και της Επιχειρηματικότητας» με συντονιστή την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε.».

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Χωρίς τίτλο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.