Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργανώνει το exportsgr.com στην αίθουσα «Λιάπη» στην Καλαμπάκα

9 Ιανουαρίου, 2016 16:04 Επιμέλεια: /

logo2

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς που αναζητούν ευκαιρίες νέων καναλιών αγοράς και εξαγωγών διοργανώνει  το exportsgr.com στην αίθουσα «Λιάπη», στην Καλαμπάκα,  στις 23/1, 6:00 η ώρα.

Έγκριτοι οικονομολόγοι και όχι μόνο θα αναλύσουν τις νέες αυτές ευκαιρίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ευχαριστούμε,

Exportsgr.com

(www.exportsgr.com)

Τι είναι το exportsgr.com;

Το exportsgr.com είναι ένα portal έκθεσης και παρουσίασης Ελληνικών προϊόντων και Ελλήνων παραγωγών/πωλητών.

Ποιος είναι ο σκοπός του exportsgr.com;

Ο βασικός σκοπός του είναι η προώθηση των προϊόντων αυτών με:

  • Διαδικτυακά μέσα (Banners, Google AdWords, Social Media, άρθρα σε επιλεγμένα sites, Newsletters σε τεράστια βάση δεδομένων με εμπόρους της παγκόσμιας αγοράς κ.α.)
  • Παραδοσιακά μέσα (Ραδιόφωνο, Τηλεόραση, Εφημερίδες, Περιοδικά κ.α.)
  • Συμμετοχή σε διεθνείς (και εγχώριες) εκθέσεις, επικοινωνία με επιμελητήρια του εξωτερικού κ.α.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να καταφέρουν οι παραγωγοί/πωλητές να κλείσουν συμφωνίες και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε κανάλια αγορών που δεν θα ήταν αλλιώς δυνατόν να προσεγγίσουν.

Το exportsgr.com δεν συμμετέχει με κάποιο τρόπο στη διαδικασία της πώλησης και ο ρόλος του περιορίζεται στο να έρθουν σε επαφή παραγωγοί/πωλητές με εν δυνάμει αγοραστές.

Το exportsgr.com θα βοηθήσει επίσης τον παραγωγό/πωλητή συμβουλευτικά στη διαδικασία εξαγωγής του προϊόντος αλλά και φέρνοντας τον σε επαφή με συσκευαστήρια και μεταφορικές εταιρείες.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.