Ενημερωτικά αλλά και προειδοποιητικά φυλλάδια από τον Δήμο Καλαμπάκας

19 Οκτωβρίου, 2016 21:19 Επιμέλεια: /

fylladia-1

Σε μια ύστατη προσπάθεια να επιλύσει το κυκλοφοριακό χωρίς κυρώσεις για τους παράνομους οδηγούς , προβαίνει ο Δήμος Καλαμπάκας και η Δημοτική Κοινότητα.

Η δημιουργία πολλών παρκινγκ εντός της πόλης , δεν έφερε και το κάλλιστο αποτέλεσμα όχι γιατί ο Δήμος δεν προσπάθησε , αλλά γιατί όλοι εμείς δεν θέλουμε να συμμορφωθούμε με την νομιμότητα.

Πριν αρχίσουν λοιπόν τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή , σήμερα ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ράντος  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κο Σινάνη πέρασαν από τους δρόμους της Καλαμπάκας που υπάρχει πρόβλημα παράνομου παρκαρίσματος και τοποθέτησαν στα παρμπρίζ ένα φυλλάδιο.

Με το φυλλάδιο να τους ενημερώνει ότι υπάρχουν χώροι στάθμευσης   με δωρεάν είσοδο για όλους , και  ευελπιστούν για την συνεργασία , για να γίνει η Καλαμπάκα μια Ανθρώπινη πόλη.

Είναι μια καλή προσπάθεια που ο Δήμος ελπίζει να αποδώσει και όχι να ακολουθήσει το ύστατο εργαλείο που είναι η επιβολή προστίμων.

fylladia-2

 

untitled-1_dce

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Αύριο οι πολίτες θα μοιράσουν φυλλάδια στο δημαρχείο μπας και ευαισθητοποιηθείτε και επισκευάστε τα φανάρια και βάψετε τις διαβάσεις πεζών.
    ΥΓ φωτογραφίες δεν θα βγάλουμε κατά την διάρκεια της διανομής.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.