Ενημερωτικά αλλά και προειδοποιητικά φυλλάδια από τον Δήμο Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
19 Οκτωβρίου 2016, 21:19

Σε μια ύστατη προσπάθεια να επιλύσει το κυκλοφοριακό χωρίς κυρώσεις για τους παράνομους οδηγούς , προβαίνει ο Δήμος Καλαμπάκας και η Δημοτική Κοινότητα.

Η δημιουργία πολλών παρκινγκ εντός της πόλης , δεν έφερε και το κάλλιστο αποτέλεσμα όχι γιατί ο Δήμος δεν προσπάθησε , αλλά γιατί όλοι εμείς δεν θέλουμε να συμμορφωθούμε με την νομιμότητα.

Πριν αρχίσουν λοιπόν τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή , σήμερα ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ράντος  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κο Σινάνη πέρασαν από τους δρόμους της Καλαμπάκας που υπάρχει πρόβλημα παράνομου παρκαρίσματος και τοποθέτησαν στα παρμπρίζ ένα φυλλάδιο.

Με το φυλλάδιο να τους ενημερώνει ότι υπάρχουν χώροι στάθμευσης   με δωρεάν είσοδο για όλους , και  ευελπιστούν για την συνεργασία , για να γίνει η Καλαμπάκα μια Ανθρώπινη πόλη.

Είναι μια καλή προσπάθεια που ο Δήμος ελπίζει να αποδώσει και όχι να ακολουθήσει το ύστατο εργαλείο που είναι η επιβολή προστίμων.

fylladia-2

 

untitled-1_dce

  • XXL

    Αύριο οι πολίτες θα μοιράσουν φυλλάδια στο δημαρχείο μπας και ευαισθητοποιηθείτε και επισκευάστε τα φανάρια και βάψετε τις διαβάσεις πεζών.
    ΥΓ φωτογραφίες δεν θα βγάλουμε κατά την διάρκεια της διανομής.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .