Ενημερώθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

13 Απριλίου, 2016 11:38 Επιμέλεια: /

DSC_9364_DCE

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας εκδήλωση ενημέρωσης – εκπαίδευσης μαθητών  σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, από εκπροσώπους του ΕΚΑΒ Θεσσαλία.

Υπήρξε θεωρητική παρουσίαση του θέματος και στη συνέχεια πρακτική εξάσκηση με τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά πραγματοποιώντας ερωτήσεις για το θέμα.

Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το διδακτικό προσωπικό θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για τη σημασία της γνώσης και τη δυνατότητα προσφοράς πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, που είναι δυνατόν να σώσει συνανθρώπους μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.