Ενημερώθηκαν από την Πνευμονολόγο Ιατρό Απόδιακου Κατερίνα

26 Σεπτεμβρίου, 2016 07:50 Επιμέλεια: /

mk1-img_4291

Την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το πρωί  , η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Κερασιάς κα Δήμου Βούλα με τα μέλη του συλλόγου και  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μεγάλης Κερασιάς κ. Χολέβας Ιωάννης , δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο , διοργάνωσαν μια συνάντηση για ιατρικά θέματα με την Ιατρό Πνευμονολόγο κα Απόδιακου Κατερίνα .

Εκεί οι κάτοικοι του χωριού στο Κοινοτικό Ιατρείο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για απλά πνευμονολογικά θέματα , να ρωτήσουν τις απορίες τους και κάποιοι από αυτούς να εξεταστούν δωρεάν .

Οι κάτοικοι του χωριού ευχαρίστησαν την ιατρό και τον Πρόεδρο και ξεκίνησε η ενημέρωση μέχρι αργά το μεσημέρι της Κυριακής .

megalh-kerasia-fullsizerender-2 mk2img_4288 mk3img_4292

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.