Ενημερώθηκαν από φορείς του τουρισμού οι Ρώσοι δημοσιογράφοι

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
28 Ιουνίου 2016, 19:39

Στην Καλαμπάκα βρίσκονται σήμερα 28 Ιουνίου 2016 , 10 Δημοσιογράφοι από την Ρωσία και 2 στελέχη της Γ.Γ. Τουρισμού Ελλάδας.

Το πρόγραμμα  περιελάμβανε Άφιξη στα Μετέωρα , Επίσκεψη σε 3 μοναστήρια , Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών , Επίσκεψη στο εργαστήριο βυζαντινών εικόνων «Ζερβόπουλος» ,Επίσκεψη στο Σπήλαιο Θεόπετρας και τέλος συνάντηση με επαγγελματίες της περιοχής.

Όπως τόνισε ο κος Μουτίνας τα αποτελέσματα αυτών των επισκέψεων μπορεί να μην είναι άμεσα αλλά θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα για τους Ρώσους Τουρίστες τα Μετέωρα αποτελούν πρώτο σταθμό στην Ελλάδα λόγω Θρησκεύματος. Τέλος αναμένει πάρα πολλά για την αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος στην περιοχή , από τον νέο φορέα που συστάθηκε και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται.

Πριν από λίγο στο ξενοδοχείο Divani της πόλης μας  οι Ρώσοι Δημοσιογράφοι συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με επαγγελματίες του Τουρισμού της περιοχής Καλαμπάκας αλλά και με Φορείς.

Όπως είχαμε γράψει και το μεσημέρι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν επισκέψεις στα Μετέωρα και στα Μουσεία της περιοχής μας δείχνοντας ενθουσιασμένοι από όσα έχουν δει .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .