Ενημερώθηκαν από φορείς του τουρισμού οι Ρώσοι δημοσιογράφοι

28 Ιουνίου, 2016 19:39 Επιμέλεια: /

DSD_5851

Στην Καλαμπάκα βρίσκονται σήμερα 28 Ιουνίου 2016 , 10 Δημοσιογράφοι από την Ρωσία και 2 στελέχη της Γ.Γ. Τουρισμού Ελλάδας.

Το πρόγραμμα  περιελάμβανε Άφιξη στα Μετέωρα , Επίσκεψη σε 3 μοναστήρια , Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών , Επίσκεψη στο εργαστήριο βυζαντινών εικόνων «Ζερβόπουλος» ,Επίσκεψη στο Σπήλαιο Θεόπετρας και τέλος συνάντηση με επαγγελματίες της περιοχής.

Όπως τόνισε ο κος Μουτίνας τα αποτελέσματα αυτών των επισκέψεων μπορεί να μην είναι άμεσα αλλά θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα για τους Ρώσους Τουρίστες τα Μετέωρα αποτελούν πρώτο σταθμό στην Ελλάδα λόγω Θρησκεύματος. Τέλος αναμένει πάρα πολλά για την αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος στην περιοχή , από τον νέο φορέα που συστάθηκε και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται.

Πριν από λίγο στο ξενοδοχείο Divani της πόλης μας  οι Ρώσοι Δημοσιογράφοι συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με επαγγελματίες του Τουρισμού της περιοχής Καλαμπάκας αλλά και με Φορείς.

Όπως είχαμε γράψει και το μεσημέρι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν επισκέψεις στα Μετέωρα και στα Μουσεία της περιοχής μας δείχνοντας ενθουσιασμένοι από όσα έχουν δει .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.