Ενημερώσεις χωρίς σχέδιο

9 Ιανουαρίου, 2016 08:40 Επιμέλεια: /

kariotis-599x275_DCE

Οι ενημερωτικές  συναντήσεις  όσον αφορά  θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα είναι χρήσιμες και αναγκαίες  να γίνονται  . Και αυτή που γίνεται σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας  με την παρουσία του αντιπροέδρου  του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιάννη  Καρυώτη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού μας με αντικείμενο  την καταβολή των ενισχύσεων , είναι καλή .

Ωστόσο όμως είναι απορίας άξιο ότι στην εποχή της κρίσης το θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί τους αγροτικούς φορείς και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης είναι το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας .

Γιατί αν και ο ρόλος του πρωτογενούς τομέα στην υπέρβαση της κρίσης είναι καθοριστικός και θα έπρεπε να υπάρχει σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση , εμείς εξακολουθούμε να μιλάμε για τις επιδοτήσεις , αγνοώντας ότι αυτός ο θεσμός  , στο πλαίσιο της Κ.Α.Π , διέλυσε την εγχώρια αγροτική παραγωγή και ευθύνεται για τις γνωστές αντιλήψεις  που μας έφτασαν να εισάγουμε το 75 % των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων  !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.