Ενημερώσεις χωρίς σχέδιο

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
9 Ιανουαρίου 2016, 08:40

Οι ενημερωτικές  συναντήσεις  όσον αφορά  θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα είναι χρήσιμες και αναγκαίες  να γίνονται  . Και αυτή που γίνεται σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας  με την παρουσία του αντιπροέδρου  του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιάννη  Καρυώτη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού μας με αντικείμενο  την καταβολή των ενισχύσεων , είναι καλή .

Ωστόσο όμως είναι απορίας άξιο ότι στην εποχή της κρίσης το θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί τους αγροτικούς φορείς και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης είναι το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας .

Γιατί αν και ο ρόλος του πρωτογενούς τομέα στην υπέρβαση της κρίσης είναι καθοριστικός και θα έπρεπε να υπάρχει σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση , εμείς εξακολουθούμε να μιλάμε για τις επιδοτήσεις , αγνοώντας ότι αυτός ο θεσμός  , στο πλαίσιο της Κ.Α.Π , διέλυσε την εγχώρια αγροτική παραγωγή και ευθύνεται για τις γνωστές αντιλήψεις  που μας έφτασαν να εισάγουμε το 75 % των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων  !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .