Ενημέρωση των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον σχεδιασμό του τοπικού προγ/τος CLLD/ LEADER 2014-2020

22 Αυγούστου, 2016 18:13 Επιμέλεια: /

syriza kalampaka (7)

Στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς και τους θεσμούς αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας Τοπικής Στρατηγικής Ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος «CLLD/LEADER 2014-2020» στην ΠΕ Τρικάλων με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) και το ΥΠΑΑΤ, η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ (ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ) διοργανώνει αύριο Τρίτη 23/08/2016 και ώρα 12.00 στα γραφεία της εταιρείας συνάντηση ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους κυβερνητικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώσεις προς τα ΜΜΕ θα γίνουν μετά το πέρας της συνάντησης.

Ο Γεν. Δ/ντης της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ

                             Παναγιώτης Πάτρας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Προτάσεις υπάρξουν δεν υπάρξουν η πρόταση θα ετοιμαστεί, καινοτόμες ιδέες του τύπου κεφτεδάκια α λα ΚΕΝΑΚΑΠ θα έχουμε, επενδυτές δύσκολο. Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα επενδύσει σε ένα ληξιπρόθεσμο κράτος. Εκτονωθείτε στα social media, δικτυωθείτε γιατί όσα έρχονται είναι πολύ σκληρά.
    Πρόεδρε στα λόγια προοδευτικός στην πράξη μία από τα ίδια, μούγκα στην στούγκα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.