Ενημέρωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις

12 Οκτωβρίου, 2017 08:08 Επιμέλεια: /

Συντονιστικό B

Συνεδρίασαν σήμερα στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, υπό τον  Αν. Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ  και τον Συντονιστή Ηλίας  ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ, οι επικεφαλής των ομάδων Εργασίας του Τομέα.
Σκοπός της σημερινής συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ο καταμερισμός έργου  – προετοιμασία θέσεων ,εν όψει του προσυνεδριου του κόμματος  του Νοεμβρίου,στην Ανατολική Αττική .
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος ΣΤΈΡΓΙΟΥ και  ο Γραμματέας Πάτροκλος Γεωργιάδης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.