Ενημέρωση

5 Μαΐου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

agrotikos sineterismos_DCE

«Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ  ΚΑΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 – 2020 ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ» είναι  , διαβάζω σε σχετική  ανακοίνωση  του Δ.Σ  του Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ»  , το θέμα  ειδικής ημερίδας που διοργανώνει  .

Έχοντας ως στόχο την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα , διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες και η εκδήλωση στην Καλαμπάκα αποτελεί μέρος της προσπάθειας αυτής , λέει η ΠΑΣΕΓΕΣ .

Ενδιαφέρουσα  , χρήσιμη και αναγκαία , θα έλεγα ,  η εν λόγω ημερίδα και μακάρι ο τοπικός αγροκτηνοτροφικός κλάδος να την παρακολουθήσει δεδομένου ότι οι πολιτικές που θα ασκηθούν θα επηρεάσουν τους πάντες κάτι που απαιτεί όχι απλά ενημέρωση αλλά και μελέτη .

Μπορεί  για τα ελληνικά δεδομένα αυτό να ηχεί κάπως , όμως είναι επιβεβλημένο καθώς ποια ο καθένας αγρότης δεν μπορεί να δρα εκτός του πλαισίου που διέπει την Κοινή Αγροτική Πολιτική κάτι που δυστυχώς κάναμε στο παρελθόν με τα γνωστά αποτελέσματα φυσικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.