Ενοικιάζεται ακίνητο 600 τ.μ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας

14 Σεπτεμβρίου, 2017 09:23 Επιμέλεια: /

Untitled

Σας γνωρίζουμε ότι, προτιθέμεθα να εκμισθώσουμε ένα ακίνητο 600 τμ. περίπου, ευρισκόμενο εντός του σχεδίου πόλεως Καλαμπάκας και συνορεύει με την οδό Πίνδου, δημοτική οδό, δημοτική έκταση, σιδηροδρομική γραμμή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εμφανιστούν στις 22/09/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συνεταιρισμού να καταθέσουν την      έγγραφη προσφορά τους ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Ως χρόνος μίσθωσης     ορίζεται 7 έτη αρχόμενη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Τιμή εκκίνησης του μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το χρηματικό ποσό των 1000€.

Απαγορεύεται να συμμετέχουν στον διαγωνισμό φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία ασκούν ανταγωνιστικές με το συνεταιρισμό πράξεις.

Οι δαπάνες επισκευής ή ανακαίνισης του κτηρίου βαρύνουν τον μισθωτή και παραμένουν εις όφελος του μίσθιου χωρίς ο μισθωτής να έχει οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης ή αφαίρεσης των κατασκευών που θα κάνει.

Το ασύμφορο ή όχι των προσφορών θα κριθεί από την αρμόδια επιτροπή του Συνεταιρισμού. Ο δε Συνεταιρισμός δε φέρει καμία ευθύνη εξ οποιονδήποτε λόγο νομικού ή πραγματικού που υφίσταται στο υπό εκμίσθωση κτήριο καθώς και από τη διαδικασία διενέργειας του διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία υποψήφιοι αποδέχονται την παρούσα καθώς και τους λοιπούς όρους της σύμβασης που θα αναφέρεται ειδικά στο μισθωτήριο.

Καλαμπάκα 14/09/2017

Για την Ε.Α.Σ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κόττης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.