Εγγραφές μαθητών – μαθητριών στο Δ.Ι.Ε.Κ Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στο Γ εξάμηνο

16 Σεπτεμβρίου, 2015 15:12 Επιμέλεια: /

nosokomeio-nea_DCE

Λαμβάνοντας υπόψιν την ορθή επανάληψη του αρ.πρωτ :Γ4α/Γ.Π. οικ 69450 εγγράφου του Υπουργείου Υγείας «Συμπλήρωση της αριθ Γ4α/Γ.Π οικ 67622/3-9-2015 εγκυκλίου «Εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ι.Ε.Κ του Ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας»» και την τροποποίηση της παραγράφου 2  :

«  Για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 στο Γ΄ εξάμηνο δύνανται να κατατάσσονται όσοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση φοίτησης του εξαμήνου πρακτικής άσκησης, (καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση), καθότι δεν έχουν εγγραφεί πιστώσεις στους Προϋπολογισμούς έτους 2016 των Νοσοκομείων για κάλυψη της δαπάνης που προκαλεί η ασφάλιση στο Ι.Κ.Α. για την περίπτωση ατυχήματος των καταρτιζομένων κατά την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση (καταβολή ασφαλιστικών εισφορών 1% του εκάστοτε τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, όπως ισχύει κάθε φορά, ανά καταρτιζόμενο).»

 

Δικαίωμα εγγραφής στο Γ εξάμηνο έχουν όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο ΦΕΚ 1807 Τεύχος Β 02-07-2014

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Τρικάλων

Σουφλιάς Γεώργιος

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.