Ενεργειακές καλλιέργειες 2015

11 Μαΐου, 2015 13:48 Επιμέλεια: /

sunflower

Γίνεται γνωστό στους παραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων που προτίθενται το 2015 να καλλιεργήσουν ενεργειακές καλλιέργειες για παραγωγή βιοντίζελ το εξής:
Είναι υποχρεωτική η σύναψη σύμβασης παράδοσης της πρώτης ύλης μεταξύ του παραγωγού και του μεταποιητή (εις πενταπλούν) και η κατάθεση αυτής για θεώρηση και πρωτόκολλο στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης.
Κατόπιν οι παραγωγοί στα πλαίσια της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης του ολοκληρωμένου συστήματος του 2015 πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν όλα τα αγροτεμάχια που καλλιεργούν με ενεργειακά φυτά (ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ 16 και 16.1) και επίσης την επωνυμία του μεταποιητή που έχει υπογράψει σύμβαση καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία αυτής.
Υπενθυμίζεται στους παραγωγούς ότι για τις ενεργειακές καλλιέργειες δεν προβλέπεται κάποια επιπλέον ενίσχυση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.