Ενδεικτικό

25 Νοεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

DSC_2570_DCE

Η πράξη να αφαιρέσουν  από  αυτοκίνητα του δήμου που βρίσκονται σταθμευμένα στο μηχανοστάσιο καύσιμα είναι ένα γεγονός απόλυτα καταδικαστέο . Ένα γεγονός όμως που δείχνει νοοτροπίες και συμπεριφορές ανθρώπων που δεν συνδέονται τόσο με παραβατικούς χαρακτήρες αλλά μα την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και η Ελληνική κοινωνία . Δυστυχώς αντί η κρίση να μας οδηγήσει σε μια γενικότερη αναθεώρηση ζωής παρασύρει ανθρώπους , προκριμένου να μην χάσουν  ορισμένα πράγματα , να προβαίνουν σε  τέτοιου είδους ενέργειες . Σε ενέργειες που βλάπτουν  το  κοινωνικό  σύνολο .

Φαινόμενα των καιρών που αν δεν  κάνουμε αναθεώρηση  ζωής μπορεί να οδηγηθούμε και σε ποιο σοβαρές ενέργειες που δεν θα συνδέονται με υλικά αγαθά αλλά και με το μέγιστο αγαθό του ανθρώπου που είναι η ίδια η ζωή κάτι που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις  στην κοινωνική και εθνική συνοχή .

Ας τα προσέξουμε όλα αυτά όσο αθώα και συνηθισμένα και να φαίνονται ή και να  δείχνουν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.