Ενδιαφέρουσα συνέντευξη

admin
admin
3 Μαρτίου 2016, 13:03

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι ακροατές του Ράδιο Σταγών την συνέντευξη που παραχώρησε η Βουλευτής του Νομού κα Παναγιώτα Δριτσέλη.

Η κα Δριτσέλη αναφέρθηκε στο προσφυγικό και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη για την επίλυσή του . Δεν απέκλεισε το γεγονός να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και στον Νομό αν δεν καμφθεί η αδιαλλαξία διαφόρων κρατών να προβαίνουν σε κλείσιμο των συνόρων.

Μίλησε για Ασφαλιστικό και Φορολογικό , θεωρώντας ότι μέλημα της Κυβέρνησης είναι να εξορθολογήσει τις συντάξεις και τους μισθούς , προσδίδοντας συνάμα και δικαιοσύνη.

Για τις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης για προσλήψεις  ημετέρων , συνάντηση  Πρωθυπουργού με τον εκδότη ( συζητιέται όλες αυτές τις ημέρες)  ανέφερε ότι  όλα αυτά διογκώνονται από συγκεκριμένα κέντρα εντός και εκτός της χώρας με στόχο να βλάψουν την εικόνα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Μίλησε και για θέματα που αφορούν την περιοχή όπως η αναστύλωση της γέφυρας Διάβας , η κεραία κινητής τηλεφωνίας που αντιδρούν οι κάτοικοι , αλλά και το στρατόπεδο Ζιώγα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .