Ενδιαφέρον

10 Ιουλίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

mayreli antamoma 2009 1_DCE

Δεν ξέρω αν το πρώτο σκέλος της απάντησης  του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βούτση στην ερώτηση που κατέθεσαν  στο κοινοβούλιο βουλευτές του Κ.Κ.Ε  αναφορικά με το πρόβλημα υδροδότησης  του Μαυρελίου , ενδιαφέρει  τους Μαυρελιώτες  αλλά ωστόσο είναι ενδιαφέρουσα .

Απεναντίας  μεγάλο ενδιαφέρον έχει η δεύτερη παράγραφος  της απάντησης του Υπουργού όπου τονίζεται ότι το Υπουργείο  έχει ζητήσει στοιχεία τόσο  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας , όσο και  από το Δήμο Καλαμπάκας  τα οποία όταν περιέλθουν σε γνώση του Υπουργείου  θα δοθούν και οι σχετικές απαντήσεις στην Εθνική Αντιπροσωπεία με νεότερο έγγραφό του .

Ποια στοιχεία ζητάει το Υπουργείο από τον Δήμο ; Έχουν αποσταλεί αυτά τα στοιχεία ;

Αυτά για να ξέρουν και οι Μαυρελιώτες  την εξέλιξη του θέματος που δικαίως τους απασχολεί έντονα εν μέσω θέρους .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.