Ενδιαφέρον αλλά ….

1 Ιουλίου, 2014 08:15 Επιμέλεια: /

agrotikos sin kap kai omades paragogon 2_DCE

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η Πανελλήνια συνδιάσκεψη συνεταιριστικών στελεχών που οργάνωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ στην Αθήνα αναφορικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα , κάτι που επεσήμαναν τόσο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας Δημ. Κόττης , όσο και η διευθυντής της Λώρεν Κασσοπούλου .
Αγαπητοί μου , δεν ξέρω αν και πόσο ενδιαφέρον είχε η εν λόγω συνδιάσκεψη αλλά εκείνο που σίγουρα έχει ενδιαφέρον είναι η παρεμβατική ικανότης της συνεταιριστικής οργάνωσης να δημιουργήσει το υπόβαθρο για την εκπόνηση ενός νέου τοπικού παραγωγικού σχεδίου που θα οδηγήσει σε μια άλλη εποχή τον τοπικό πρωτογενή τομέα .
Και για αυτόν τον ρόλο χρειάζονται νέες αντιλήψεις και συμπεριφορές που δυστυχώς δεν υπαντούνται στον χώρο του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα .
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.