Ενδιαφέρον !!!

23 Ιουνίου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

vlcsnap-2016-06-23-08h03m15s620_DCE

Μια πολύ ωραία , ενδιαφέρουσα και επίκαιρη σκέψη άκουσα από υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής άκουσα η οποία θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί κάτι που απαιτεί ευρύτατο  κοινωνικό διάλογο . Λοιπόν , η ιδέα στην σύλληψή  της είναι απλή: να νοηθεί η Τρικάλων ως γραμμή που χωρίζει την παλιά και την νέα Καλαμπάκα και από το Δημαρχείο και πάνω να γίνουν παρεμβάσεις που θα δημιουργούν μια άλλη εικόνα πολεοδομικού  ιστού !!

Φίλε μου καλέ , σε αυτό το επίπεδο πρέπει οι δημοτικές αρχές νυν και επόμενες να επικεντρώσουν πολιτικές κάτι που ασφαλώς για λόγους πολιτικής επιβίωσης δεν το επιχειρούν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Αυτό σημαίνει ότι το άτομο δεν είναι Καλαμπακιώτης και ότι δεν έχει διαβάσει κανένα βιβλίο σχετικά με την Καλαμπάκα. Καλαμπάκα εάλω………

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.