Ενδιαφέρον

29 Απριλίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

agorastos gefyra synentefxi (1)

Δύο θέματα προέκυψαν από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε  ο Περιφερειάρχης Κώστας  Αγοραστός στα τοπικά Μ.Μ.Ε αναφορικά με την γέφυρα Διάβας . Το πρώτο ότι η δικαιοσύνη  έχει ξεκινήσει  προανάκριση τόσο για τις κατά καιρούς  αμμοληψίες , όσο και για την κατασκευή  του αγωγού αποχέτευσης  μεταφοράς λυμάτων από δίκτυο Διάβας προς βιολογικό  Καλαμπάκας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι και για τις δύο αυτές  περιπτώσεις  υπάρχουν ευθύνες .

Το δεύτερο ότι ξεκαθάρισε πως η περιφέρεια δεν μπορεί να παρέμβει εντός την κοίτης  του ποταμιού και να δημιουργήσει πρόχειρη πρόσβαση . Κατά τ΄ άλλα  σαφές χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών  αποκατάστασης  της γέφυρας δεν δόθηκε καθώς αυτό σχετίζεται , όπως είπε , με την αύξηση ορίου πληρωμών της Περιφέρειας  . Πάντως είναι θετικό πως το θέμα αποτελεί κοινό τόπο  Δήμου και Περιφέρειας  που συνεπικουρείται από την κυβερνητική  κοινοβουλευτική εκπροσώπηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • Speedy Gozales

  Για τα λύματα στον Πηνειό θα πάει κανείς στον εισαγγελέα;

 • ΟΧΙάς

  Με το παραμικρό ο κάθε δήμαρχος μοιράζει χρυσά κλειδιά, στο Ναύπλιο το έδωσαν στον Σαμαρά επειδή τον έκαναν γαμπρό και θυμάστε τα συνθήματα του κόσμου. Στην Πάφο το έδωσαν στον Άκη και μετά άλλαζαν κλειδαριές και ζητούσαν το κλειδί πίσω.
  Δήμαρχε τα κλειδιά δεν είναι όπως τα λουκούμια, δίνονται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Αγοραστός όπως και ο κύριος Μιχαλάκης έκαναν σωστά την δουλεία τους και μπράβο τους.
  Αν ήμουν στη θέση σου δήμαρχε θα με ενδιέφερε να βρω και να καταθέσω στοιχεία για το πέσιμο της γέφυρας. Και κάτι τελευταίο, να καμαρώνεις για τα χρήματα και τα έργα που θα κάνεις εσύ και όχι για την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας που ενάμιση χρόνο το μόνο που έκανες ήταν να βάψεις τα κάγκελα.

 • John Stephen

  Τον αγωγό από το ποτάμι τον πέρασε χωρίς άδεια όπως προκύπτει από τα
  λεγόμενα του ιδίου, η κυβέρνηση που στήριζε με την ψήφο του σαν
  βουλευτής το 2008. Όσοι ψήφιζαν είτε σαν Δημοτικοί, είτε σαν Νομαρχιακοί
  Σύμβουλοι να γίνει το έργο της αποχέτευσης κάθονται
  στο Τραπέζι της φωτογραφίας ή συμμετέχουν στις λαϊκές κινητοποιήσεις
  της Διάβας. Τις αμμοληψίες για τον Ε-65 τις επέτρεπαν τα ίδια άτομα,
  μάλιστα κάποιοι έχουν κονομήσει από αυτές. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στα
  ποτάμια είναι ο ίδιος και οι υπηρεσίες του, η αποχέτευση δεν έγινε ούτε
  νύχτα ούτε σε μια-δύο μέρες, αν δεν υπήρχε άδεια ας τη σταματούσε.
  Είναι όμως υπέυθυνος ή συνυπεύθυνος με τον διπλανό του, για τη μη
  συντήρηση της γέφυρας, όπως και για όλες τις πατέντες με τα τσιμέντα που
  είχαν γίνει στην κάτω μεριά της. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν είχαν
  καμία άδεια, όχι η Αποχέτευση που ήταν έργο του ΕΣΠΑ. Για μένα ο Δήμος
  πρέπει να τους μηνύσει γιατί λόγω αβλεψιών τους καταστράφηκε νομιμότατο
  έργο και υπάρχει περιβαλλοντικό ζήτημα, όχι να τους δώσει το κλειδί της
  πόλης.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.