Ενδιαφέρεται για την θέση του Προέδρου

5 Σεπτεμβρίου, 2016 17:58 Επιμέλεια: /

papapoylios filoxenoymenos_DCE

Δεν έκρυψε την επιθυμία του για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαπούλιος.

Αν και δεν θέλησε να πει ξεκάθαρα ότι θα είναι ένας από τους διεκδικητές της θέσης , όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη , είπε ξεκάθαρα ότι , σε αντίθεση με του Αντιδημάρχου , οι αρμοδιότητες του Προέδρου δεν δημιουργούν σ’ αυτόν πρόβλημα από τις επαγγελματικές του ασχολίες.

Έτσι αν προσθέσουμε τον Δημήτρη Βουρλίτση που πριν λίγες ημέρες δια του Ράδιο Σταγών εξέφρασε και αυτός την επιθυμία του για την συγκεκριμένη θέση , αλλά και όσα ακούγονται ότι και ο νυν Πρόεδρος κος Χαλατζάκης επιθυμεί να συνεχίσει και τα επόμενα 2,5 χρόνια , οι εξελίξεις αναμένονται με  ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.