Ενδιαφέρεται για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Αυγούστου 2016, 14:03

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο Ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Έργων Καλαμπάκας κος Δημήτρης Βουρλίτσης.

Ο κος Βουρλίτσης άνοιξε την καρδιά του αποκαλύπτοντας ακόμη και προεκλογικές συζητήσεις μεταξύ αυτού και των κκ. Σινάνη και Σακελλαρίου ( διαδοχικά).

Δεν έκανε καμία συμφωνία με τον νυν Δήμαρχο για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και δεν έκρυψε ότι το πρώτο εξάμηνο Δημαρχίας Σινάνη , είχε σοβαρές διαφορές με τον Δήμαρχο.

Συνεχίζει να είναι αντίθετος προς την επικοινωνιακή πολιτική που εφαρμόζει ο κος Σινάνης , αφού το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος.

Είναι ευχαριστημένος με το έργο που παρήγαγε ως Αντιδήμαρχος τα δύο χρόνια που πέρασαν , αλλά όπως ανέφερε στα χωριά έπρεπε να γίνουν περισσότερα.

Στο ερώτημα αν ο Δήμαρχος είναι επιλεκτικός σε κάποιους Αντιδημάρχους που συνεχίζουν  και την επόμενη διετία , ανέφερε ότι αυτοί παραμένουν γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες στα πόστα που κατέχουν.

Ο ίδιος μπορεί να αποχωρεί από την θέση του Αντιδημάρχου αλλά θα διεκδικήσει ( τον ενδιαφέρει ) την  θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που μένει κενή την Άνοιξη του 2017.

Δεσμεύτηκε ότι αν στις ερχόμενες εκλογές ο Σινάνης είναι και πάλι υποψήφιος , θα είναι μαζί του.

Καλά λόγια πάντως είχε να πει για τους Δημήτρη Σακελλαρίου , Βασίλη Μπούρα , Γιάννη Μπουτίνα και Θεόδωρο Αλέκο.

 

 • ΟΧΙάς

  «Συνεχίζει να είναι αντίθετος προς την επικοινωνιακή πολιτική που εφαρμόζει ο κος Σινάνης , αφού το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος.»
  Ευτυχώς να λες που οι περισσότεροι δεν διαβάζουν «Διαύγεια»
  «ανέφερε ότι αυτοί παραμένουν γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες στα πόστα που κατέχουν» δηλαδή δεν μπανίζουν από απευθείας αναθέσεις.
  «Δεσμεύτηκε ότι αν στις ερχόμενες εκλογές ο Σινάνης είναι και πάλι υποψήφιος , θα είναι μαζί του.»
  Χλωμό το κόβω αν δεν σε κάνει πρόεδρο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .