Ενδιαφέρεται για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

25 Αυγούστου, 2016 14:03 Επιμέλεια: /

boylitsi o.k

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο Ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Έργων Καλαμπάκας κος Δημήτρης Βουρλίτσης.

Ο κος Βουρλίτσης άνοιξε την καρδιά του αποκαλύπτοντας ακόμη και προεκλογικές συζητήσεις μεταξύ αυτού και των κκ. Σινάνη και Σακελλαρίου ( διαδοχικά).

Δεν έκανε καμία συμφωνία με τον νυν Δήμαρχο για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και δεν έκρυψε ότι το πρώτο εξάμηνο Δημαρχίας Σινάνη , είχε σοβαρές διαφορές με τον Δήμαρχο.

Συνεχίζει να είναι αντίθετος προς την επικοινωνιακή πολιτική που εφαρμόζει ο κος Σινάνης , αφού το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος.

Είναι ευχαριστημένος με το έργο που παρήγαγε ως Αντιδήμαρχος τα δύο χρόνια που πέρασαν , αλλά όπως ανέφερε στα χωριά έπρεπε να γίνουν περισσότερα.

Στο ερώτημα αν ο Δήμαρχος είναι επιλεκτικός σε κάποιους Αντιδημάρχους που συνεχίζουν  και την επόμενη διετία , ανέφερε ότι αυτοί παραμένουν γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες στα πόστα που κατέχουν.

Ο ίδιος μπορεί να αποχωρεί από την θέση του Αντιδημάρχου αλλά θα διεκδικήσει ( τον ενδιαφέρει ) την  θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που μένει κενή την Άνοιξη του 2017.

Δεσμεύτηκε ότι αν στις ερχόμενες εκλογές ο Σινάνης είναι και πάλι υποψήφιος , θα είναι μαζί του.

Καλά λόγια πάντως είχε να πει για τους Δημήτρη Σακελλαρίου , Βασίλη Μπούρα , Γιάννη Μπουτίνα και Θεόδωρο Αλέκο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  «Συνεχίζει να είναι αντίθετος προς την επικοινωνιακή πολιτική που εφαρμόζει ο κος Σινάνης , αφού το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος.»
  Ευτυχώς να λες που οι περισσότεροι δεν διαβάζουν «Διαύγεια»
  «ανέφερε ότι αυτοί παραμένουν γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες στα πόστα που κατέχουν» δηλαδή δεν μπανίζουν από απευθείας αναθέσεις.
  «Δεσμεύτηκε ότι αν στις ερχόμενες εκλογές ο Σινάνης είναι και πάλι υποψήφιος , θα είναι μαζί του.»
  Χλωμό το κόβω αν δεν σε κάνει πρόεδρο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.