Ένας Καλαμπακιώτης Ανθυπασπιστής Μεταλλογλύπτης

admin
admin
11 Ιουλίου 2018, 10:25
Του Ηλία ΠρούφαΠολλές φορές έχουμε αναφερθεί σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που ξεχώρισαν  σε διάφορους τομείς εκτός στρατοπέδων, όπως ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός, οι επιστήμες και η τέχνη.Αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, άνδρες και γυναίκες του στρατού μας, κατάφεραν ακόμη και να διακριθούν μέσα από τις δραστηριότητες αυτές.Η σημερινή μας αναφορά θα έχει σχέση, σε μία όχι και τόσο γνωστή για το ευρύ κοινό κατηγορία τέχνης. Πρόκειται για την Κατασκευαστική  Γλυπτική ή αλλιώς Μεταλλογλυπτική.
Θεωρείται ως μοντέρνα γλυπτική, που κερδίζει συνεχώς έδαφος και σε  αυτή ένα από τα στελέχη του Στρατού Ξηράς κατάφερε να ξεχωρίσει.
Πρόκειται για τον Καλαμπακιώτη ΕΜΘ Ανθυπασπιστή (ΤΧ), Γιώργο Καραπέτσα, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Κομοτηνής.
Μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης »ΑΘΗΝΙΩΝ», ο καλός φίλος Γιώργος, έχει γίνει γνωστός σε όλη τη Θράκη, για τα έργα του από μέταλλο, τα οποία μάλιστα αρχίζουν να γίνονται και περιζήτητα.
Με  πολυετή εμπειρία στα μέταλλα και συγκεκριμένα σε κατασκευές, επισκευές, συντηρήσεις και ιδιοκατασκευές, κατάφερε να μετατρέψει, με την καθοδήγηση του Δασκάλου του Άρη Ασσαριωτάκη, την ειδικότητά του σε τέχνη.
Το αποτέλεσμα της εξαίρετης δουλειάς του, διακρίνεται στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό:
 

 

 
 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .