Ένας φανταστικός τόπος (Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016)

21 Ιουλίου, 2016 17:42 Επιμέλεια: /

βιβλιοθήκη καλαμπάκας (13)_DCE

Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 περιπλανηθήκαμε στο χθες και το σήμερα μέσω της αφήγησης και της ζωγραφικής!

Με ξεναγό και εμψυχώτρια την αρχαιολόγο κ. Ελένη Ποζιού ταξιδέψαμε με τους εξερευνητές μέσα από μια χρονομηχανή, κρατώντας στο χέρι το εισιτήριό μας, στο μουσείο παλαιών πραγμάτων. Εκεί γνωρίσαμε αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν παλιά (κάποια έχουν αλλάξει σήμερα μορφή) και στη συνέχεια αφού τα περιεργαστήκαμε, τα συγκρίναμε με άλλα πιο σύγχρονα.

Στη συνέχεια παίξαμε, ζωγραφίσαμε και δημιουργήσαμε μια ιστορία για ένα βιβλίο που ταξίδεψε στο χρόνο, τη δραματοποιήσαμε και την παρουσιάσαμε στους θεατές-γονείς.

Επόμενη δράση : «Μια μηχανή» – Με τα υλικά του κινηματογράφου,  Παρασκευή 22/7/2016, 10:00 – 11:00 με εμψυχώτρια την κ. Κατερίνα Δημουλά (Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας)

βιβλιοθήκη καλαμπάκας (20)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (9)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (7)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (3)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (1)_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.