Ένας φανταστικός τόπος (Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016)

admin
admin
21 Ιουλίου 2016, 17:42

Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 περιπλανηθήκαμε στο χθες και το σήμερα μέσω της αφήγησης και της ζωγραφικής!

Με ξεναγό και εμψυχώτρια την αρχαιολόγο κ. Ελένη Ποζιού ταξιδέψαμε με τους εξερευνητές μέσα από μια χρονομηχανή, κρατώντας στο χέρι το εισιτήριό μας, στο μουσείο παλαιών πραγμάτων. Εκεί γνωρίσαμε αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν παλιά (κάποια έχουν αλλάξει σήμερα μορφή) και στη συνέχεια αφού τα περιεργαστήκαμε, τα συγκρίναμε με άλλα πιο σύγχρονα.

Στη συνέχεια παίξαμε, ζωγραφίσαμε και δημιουργήσαμε μια ιστορία για ένα βιβλίο που ταξίδεψε στο χρόνο, τη δραματοποιήσαμε και την παρουσιάσαμε στους θεατές-γονείς.

Επόμενη δράση : «Μια μηχανή» – Με τα υλικά του κινηματογράφου,  Παρασκευή 22/7/2016, 10:00 – 11:00 με εμψυχώτρια την κ. Κατερίνα Δημουλά (Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας)

βιβλιοθήκη καλαμπάκας (20)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (9)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (7)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (3)_DCE βιβλιοθήκη καλαμπάκας (1)_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .