Έναρξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

8 Σεπτεμβρίου, 2017 08:54 Επιμέλεια: /

mitropoli ekdilosi 20 dek 2015 (11)

Στη  Σχολή  Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής  της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων τα μαθήματα αρχίζουν  την  προσεχή Τρίτη 19  Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00΄ μ.μ.

Την  ημέρα αυτή θα καθορισθούν οι ώρες  μαθημάτων κάθε τάξεως για το τρέχον έτος. Κρίνεται λοιπόν αναγκαία η παρουσία όλων των μαθητών, παλαιών και νέων.

Επίσης όπως γίνεται κάθε χρόνο, τις πρώτες  ημέρες του  έτους  εγγράφονται στη Σχολή  όλοι ανεξαιρέτως  οι μαθητές,  νέοι και παλαιοί. Εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή και ώρες 17:00 εως 19:00.

Από τη Διεύθυνση της Σχολής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6944205016

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.