Έναρξη Μαθημάτων Φιλαρμονικής

5 Νοεμβρίου, 2015 17:37 Επιμέλεια: /

filarmoniki

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμπάκας ανοίγει της πύλες της,  τη  Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στο ΚΕΓΕ Καλαμπάκας ,σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιουργήθηκε  για να φιλοξενήσει και να στεγάσει το όνειρο όλων μας , τη Φιλαρμονική της πόλης μας.

Στις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας , θα γίνει παρουσίαση του εμβλήματος ,  των οργάνων , των  στόχων και του τρόπου λειτουργίας της Φιλαρμονικής και στη συνέχεια θα δοθεί το πρόγραμμα σε όλους τους σπουδαστές

Παρακαλούνται όσοι έχουν κάνει εγγραφή και όσοι άλλοι επιθυμούν να εγγραφούν να προσέλθουν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο ΚΕΓΕ Καλαμπάκας  – Αίθουσα Φιλαρμονικής.

Ώρες λειτουργίας Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμπάκας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

17:00 – 21:00

Μαθητές της Δημοτικής Φιλαρμονικής μπορούν να γίνουν παιδιά από 10 ετών και άνω αλλά και ενήλικες.

Η φοίτηση στη Δημοτική Φιλαρμονική είναι δωρεάν.

Εγγραφές και Πληροφορίες : 1)Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμπάκας ΚΕΓΕ

2) Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας

Καθημερινά  17:00 -20:00  στη Γραμματεία της Μουσικής Σχολής.

Επικοινωνία:

Τηλ: 24320 24594

Υπεύθυνος Θωμάς Μαυραντζάς 6973188011

Ε- mail:  musxolidkalkas@gmail.com

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.